Technolog

Poszukujemy wykwalifikowanej osoby na stanowisko:

TECHNOLOG

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Opracowywanie receptur i technologii na nowe produkty;
  • Wdrażanie do produkcji nowych produktów oraz doskonalenie technologii   już istniejących;
  • Prowadzenie kalkulacji oraz niezbędnej dokumentacji technologicznej;
  • Sporządzanie sprawozdań i raportów;
  • Optymalizacja istniejących procesów produkcyjnych;
  • Stała współpraca z działem produkcyjnym, marketingu, kontroli jakości      oraz controllingu.

WYMAGANIA:

  • Wykształcenie wyższe – technologia żywności, specjalność: technologia mięsa;
  • Doświadczenie zawodowe na stanowisku technologa w zakładach mięsnych min 5 lat;
  • Znajomość zagadnień HACCP, norm IFS;
  • Zaangażowanie, pracowitość oraz bardzo dobra organizacja pracy;
  • Kreatywność, samodzielność oraz inicjatywa w działaniu;
  • Mile widziana znajomość języka niemieckiego lub angielskiego.

OFERUJEMY:

  • Pełną wyzwań i ciekawą pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku;
  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i zaangażowania;
  • Współpraca oraz korzystanie z doświadczeń międzynarodowego koncernu spożywczego;
  • Możliwość rozwoju zawodowego;
  • Pakiet medyczno-socjalny.

Wyślij swoje CV oraz list motywacyjny na adres kadry@balcerzak.pl z dopiskiem Technolog

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych

Dz. Ust Nr 133 poz. 883)”