Wędliny bezglutenowe

Niezmiernie miło nam poinformować, że w ofercie Balcerzak i Spółka na stałe zagościły wędliny bezglutenowe. W  2015 r nasze wybrane produkty uzyskały certyfikat Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej – największej organizacji pożytku publicznego pomagającej osobom na diecie bezglutenowej w Polsce.

Uzyskanie certyfikatu „Przekreślonego kłosa” gwarantuje , że oznaczony  produkt jest w 100% bezpieczny dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej, gdyż jaki producent spełniliśmy szereg wymogów dotyczących produkcji bezglutenowej i regularnie badamy nasze produkty.

W asortymencie wędlin bezglutenowych oferujemy m.in. cienkie, doskonałe zarówno na zimno jaki i ciepło Frankfurterki surowe, pełne smaku i aromatu dojrzewające kiełbasy, bezosłonkowe Parówki z szynki, cienko krojone wędliny w plastrach doskonałe wprost na kanapki.

Więcej informacji o celiakii i diecie bezglutenowej dostępne jest na www.celiakia.pl